Köp en lägenhet eller bungalow i Brf. Resort Visby. Du får ett hotell på köpet!

Längs med den långa strandpromenaden, bara en kvarts promenad norr ut från Almedalen, ligger Brf. Resort Visby, i dagligt tal NOVI Resort,  f.d.Tott Hotell.

Här finns stora möjligheter för stärkande joggingturer, promenader och cykelturer. Varför inte börja morgonen med en joggingtur utefter havet och sedan fortsätta i naturskogen nedanför galgberget som har ett flertal stigar. Tillbaka på anläggningen tar du sedan ett dopp i poolen innan frukost.

Anläggningen ska enligt stadgarna vara en äkta förening.  I december 2015 beslutade dock Skatteverket att Brf Resort Visby är en oäkta bostadsrättsförening. Under 2019 är dock ambitionen att föreningen återigen ska bedömas som en äkta bostadsrättsförening.

OBS! Endast fysiska medlemmar godkänns tills vidare som NYA medlemmar i föreningen av styrelsen.

Den tid du som ägare själv inte nyttjar din enhet hyrs den ut av en hotelloperatör, NOVI Resort.

Läs mer om vårt unika koncept i vår broschyr genom att klicka på bilden.

Bekymmersfritt

När du köper en lägenhet eller bungalow så ingår det mesta du behöver i priset, t ex möbler, både inne och ute, köksutrustning och mycket annat. Dessutom har du tillgång till gratis parkeringsplats,utomhuspool med poolbar, gym samt sommartid en restaurang fem meter från havet där du kan njuta av det magiska ljuset och solnedgången.

Som ägare i resortanläggningen slipper du allt arbete som annars följer med ett fritidsboende. Du kommer helt enkelt till färdigdukat bord. I bostadsrättsavgiften ingår alla kostnader för drift och underhåll som utförs av olika entreprenörer som föreningen anlitar. Du får alltså ett bekymmersfritt boende fjärran från det arbetsläger som många andra upplever med sitt fritidsboende.

Men det kanske allra bästa är att du bor praktiskt tagit kostnadsfritt eftersom du får del av intäkterna av själva uthyrningen från hotelloperatören som hyr ut anläggningen till hotell- eller konferensgäster när du själv inte bor där. De flesta får till och med tillbaka mer än bostadsrättsavgiften. 

Fyrstjärnig hotellstandard ingår

  • Inredning av hög kvalitet, både inne och ute, se mer under fakta om anläggningen.
  • Bekväm tillgång till pool, parkeringsplats, gym, två restauranger, dygnet runt service från hotelloperatören.
  • Möjlighet att köpa till hotelltjänster, såsom sänglinne, handdukar, frukost och städning, Dessutom med ägarrabatt
  • Hotelloperatören sköter all uthyrning och du får del av intäkterna. Avräkning sker kvartalsvis.
  • Låsbart förråd där du kan förvara dina personliga tillhörigheter när du inte är där.

Du betalar en bostadsrättsavgift och i den ingår:

  • Kostnaden för sophantering
  • Kostnaden för drift och underhåll av anläggningen såsom exempelvis gräsklippning, snöskotning och allmän skötsel av anläggningen.

Intresserad av att köpa en bungalow eller lägenhet?


Du finner vad som är till salu just nu på Hemnet www.hemnet.se eller på Blocket www.blocket.se/bostad eller hos respektive mäklare. Du är också välkommen att kontakta någon av oss som sitter i styrelsen så kan vi berätta mer om hur allt fungerar. Kontaktuppgifter till oss finner du under Kontakt.