Köp en lägenhet eller bungalow i Brf. Resort Visby. Du får ett hotell på köpet!

Längs med den långa strandpromenaden, bara en kvarts promenad norr ut från Almedalen, ligger Brf. Resort Visby. 

Här finns stora möjligheter för stärkande joggingturer, promenader och cykelturer. Varför inte börja morgonen med en joggingtur utefter havet och sedan fortsätta i naturskogen nedanför galgberget som har ett flertal stigar. Tillbaka på anläggningen tar du sedan ett dopp i poolen innan frukost.

Anläggningen ska enligt stadgarna vara en äkta förening.  I december 2015 beslutade dock Skatteverket att Brf Resort Visby är en oäkta bostadsrättsförening. Dock är ambitionen att föreningen återigen ska bedömas som en äkta bostadsrättsförening.

Den tid du som ägare själv inte nyttjar din enhet kan den hyras ut av den hotelloperatör som för närvarande sköter uthyrningen; Novi Resort.

Observera att vår bostadsrättsförening är ett fritidsboende och inte avsett för permanentboende. Vi har även fattat ett beslut om att inte godkänna juridiska personer in i vår föreningen eftersom vi driver en process för en förändring från oäkta till äkta förening. Detta är viktigt för dig som köpare att känna till.

Om ni har frågor eller funderingar tveka inte att höra av er till någon av oss i styrelsen.

Bekymmersfritt

När du köper en lägenhet eller bungalow så ingår det mesta du behöver i priset, t ex möbler, både inne och ute, köksutrustning och mycket annat. Dessutom har du tillgång till parkering, WiFi, utomhuspool, samt sommartid en restaurang fem meter från havet där du kan njuta av det magiska ljuset och solnedgången.

Som ägare i resortanläggningen slipper du allt arbete som annars följer med ett fritidsboende. Du kommer helt enkelt till färdigdukat bord. I bostadsrättsavgiften ingår alla kostnader för drift och underhåll som utförs av olika entreprenörer som föreningen anlitar. Du får alltså ett bekymmersfritt boende fjärran från det arbetsläger som många andra upplever med sitt fritidsboende.

Intresserad av att köpa en bungalow eller lägenhet?


Du finner vad som är till salu just nu på Hemnet www.hemnet.se eller på Blocket www.blocket.se/bostad eller hos respektive mäklare. Du är också välkommen att kontakta någon av oss som sitter i styrelsen så kan vi berätta mer om hur allt fungerar. Kontaktuppgifter till oss finner du under Kontakt.