Röster från ägare

Ägarna i Brf. Resort Visby är i varierande ålder. Det som främst attraherar  är utan tvekan det bekväma boendet där man slipper allt jobb som annars följer med ett fritidsboende. Man får helt enkelt tid att umgås med familj och vänner och kan koppla av från livets alla måsten. Många har dessutom funnit nya vänner i samma situation.

Det alla har gemensamt är att man uppskattar den magiska ön med varmt och soligt väder, fantastiska solnedgångar, vacker natur, kulinariska måltider och ett rikt kulturliv.

Du hittar många ägare i olika åldrar som valt Brf Resort Visby av olika skäl:
1. Unga familjer med dubbla karriärer som behöver koppla av och hinna njuta av familjen och livet.
2. Människor i alla åldrar som har sina rötter på Gotland och som vill ha ett eget boende när de hälsar på släkt och vänner.
3. Människor som gillar sport i olika former och som inspireras av naturen och havet.
4. Pigga seniorer som sålt villan och som vill slippa allt jobb och kunna unna sig livets goda på äldre dar.

Ett boende att längta till!

Familjen Rickard och Helena Ekman med sonen

-Vi trodde vi var vid Medelhavet när vi fick se Brf Resort Visby. Ett boende med en sådan kvalitet passar bra in i den fas i livet vi befinner oss just nu. Arbetet med villan och trädgården hemma på Lidingö är fullt tillräckligt.

När vi åker på semester vill vi kunna koppla av och göra roliga upptåg med familjen. Vi vill också kunna sola och bada och njuta av livet. Vi behöver aldrig oroa oss för att det blir långtråkigt. Gotland har mycket att erbjuda runt om på ön för alla åldrar, speciellt för oss som är intresserade av golf, cykling, god mat & långa promenader i solnedgången, berättar Helena Ekman. Vår son på nu 9 år älskar också Gotland, speciellt med Poolen, pingis, fotboll och alla kompisar som han spontant får i området, fortsätter Helena.

- Jag valde dessutom att engagera mig i styrelsen direkt för att lära känna övriga ägare. Det har inneburit att jag  blivit en stor ambassadör för konceptet och ständigt lägger ut bilder från vår fina anläggning på Facebook, berättar Helena.

Ett boende som inspirerar familjen sport

Familjen Söderqvist hälsar alla som gillar sport välkomna

När projektet presenterades, 2008, kändes det mitt i prick för en familj med rötterna på Gotland och en önskan att ha en aktiv semester, utan fönstermålning och byggprojekt.

Dagen brukar börja med Yoga, Crossfit eller helt vanlig husmorsgymnastik i hotellets regi. För familjen sport fortsätter sedan dagen genom deltagande i någon av spontangrupperna för löpning, rullskidor, tennis ,orientering, fotboll, golf, beachvolley  mm.

Gotland i allmänhet och Brf Resort Visby i synnerhet är platsen för den som vill vara aktiv på sin semester. Välkommen till sport-ön!

Varva Brf Resort Visby med stugan på Gotland

Bernth Petersson Thor och Birgitta Lewenhaupt Thor

-Vi har tillbringat många somrar på Gotland med våra barn och barnbarn i vår stuga på östra Gotland. När vi fick kännedom om detta projekt, 2007, föll det naturligt för oss som Gotlands Stockholmare att vi skulle köpa en lägenhet nära Visby.

Vi varvar mellan stugan och Brf Resort Visby under sommartid och väljer också anläggningen på andra årstider.

Att ta en promenad eller cykeltur in till Visby  och uppleva  medeltidsstaden under alla årstider med lugnet, det speciella ljuset och höra havet är skönt. Det är dessutom bekvämt att vara på vår anläggning eftersom vi slipper allt jobb som vi har med stugan. Dessutom går vi plus eftersom hotelloperatören hyr ut lägenheten  när vi själva inte är där. Kan det bli bättre?