Trivselregler

Det är angeläget för oss alla att vår anläggning håller en hög kvalitet för att kunna klassas som fyrstjärnigt hotell, men framförallt för att våra hotellgäster ska välja att återkomma till oss.

Vi ber dig därför att anmäla alla fel, stora som små, eller om något saknas i din enhet, till felanmalan@brfresortvisby.se så att det kan åtgärdas så snart det är möjligt.

Rökförbud på hela anläggningen

För vår egen och gästernas trivsel har vi rökförbud på hela anläggningen, både inomhus och utomhus. Detta gäller även på balkonger och uteplatser vid samtliga bungalow. Det finns en rökplats på kortsidan av hotellet.

Tänk också på att efter kl. 23.00 dämpa musik och samtal så att du inte stör de hotellgäster som vill sova.

Husdjur

Mot bakgrund av att många människor är allergiska mot husdjur respektera detta och ha inte husdjur i korridorerna på hotellet i onödan. 

Soprummet är till för oss ägare

Mellan parkeringen och hotellreceptionen ligger föreningens soprum. Där kan du som ägare slänga hushållssopor, färgat och ofärgat glas i de markerade kärlen. Om du har solstolar, dator, brödröst eller andra artiklar som ska slängas så måste du åka med dem till kommunens återvinningsstation vid Geab i närheten av ICA Maxi.

Tänk på att det är vårt ansvar, dvs ditt och mitt att hålla ordning i soprummet.  Det är inte hotelloperatörens roll.

Solstolarna är till för alla

Använd gärna solstolarna vid poolen när du vill njuta av sol och bad. Tar med dig handduk och övriga personliga tillhörigheter när du inte längre har behov av din plats i solstolen. På så sätt finns det plats för alla när man så önskar.