Fakta om anläggningen

Brf. Resort Visby består av 54 lägenheter och sviter i varierande storlek alltifrån 20-120 kvm samt 71 bungalows på 35, 50, 52, 54 och 56 kvm.


Lägenheterna ligger i hotelldelen

Alla lägenheter - standard, deluxe och superior - har kitchenetter med kokplatts, kyl, micro, badrum med dusch och/eller badkar, WC, TV, telefon, BOSE-anläggning med radio/CD/DVD, WiFi, sovrum, bäddsoffa och matmöbel i vardagsrum samt balkong med utemöbel.

Bungalowdelen är byggd på fyra terasser med havet som granne.

Bungalow Oceanfront ligger allra närmast havet. De är på 55 kvm och har plats för upp till 6 personer. Alla har hög standard med Master Bedroom med dubbelsäng och utgång till terrass samt ett ytterligare sovrum, badrum med badkar/dusch, wc och tvättmaskin/torktumlare samt vardagsrum med matmöbel, bäddsoffa, TV, BOSE-anläggning med radio/CD/DVD, WiFi, braskamin, köksdel med spishäll, ugn, micro och diskmaskin. Liten toalett intill hallen. Terrass med utemöbel och utedusch.

Övriga bungalows är utrustade som Bungalow Oceanfront. Ett fåtal saknar braskamin och lilla toan.


Det finns även 14 övervåningsbungalows, s k studios på ca 35 kvm. De består av vardagsrum med bäddbar futonsoffa, TV, BOSE-anläggning med radio/CD/DVD, WiFi, kitchenette (spishäll, micro), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och wc samt stor terrass med havsutsikt och utemöbel.