UTHYRNINGSREGLER

Från och med den 1/10 2018 gäller de nya uthyrningsavtalen.

Under högsäsong, då hotellet är i full drift, får din enhet endast bokas av dig själv som ägare och din familj.

Under lågsäsong – 1/9 - 31/5 (exakt datum beror på hur helgerna ligger) är det OK att låna ut din enhet till vänner och bekanta, med undantag för julbordsperioden. Operatören hänvisar gästerna till hemsidan - www.noviresort.se - för prisuppgift.

Så här går det till:
Du gör bokningen som en vanlig ägarbokning, men rätt gästnamn ska uppges. Du som ägare ansvarar för att uppgifterna är korrekta. Bekräftelsen går till dig som ägare, om städning inte betalas på plats av gästen läggs det på din ägaravräkning. Ska sänglinne beställas gör du som ägare det vid bokningstillfället. Som ägare ansvarar du också för att upplysa dina vänner om vad som gäller när de bor i din lägenhet/bungalow.

Om dina gäster är vänner och bekanta så MÅSTE du alltid köpa avresestäd. Driften tillåter endast ägaren själv med familj att städa enheten själva.

Utcheckning
Tänk på att utcheckning är klockan 12:00, om du vill behålla rummet senare än detta så måste du meddela receptionen detta på plats.

För att garanterat få sen utcheckning bör du boka rummet en extra natt.

Betalning på plats
Här kan du välja två alternativ. Antingen att dui sätter upp notorna på din avräkning, då kvittas detta mot dina kommande intäkter på uthyrning. Alternativt väljer du att betala direkt på plats vid avresa. Tänk på att du måste signera notorna för att dessa ska kunna hamna på din avräkning.