Resortanläggning med guldkant

Det är lönsamt att köpa en lägenhet eller bungalow i Brf. Resort Visby eftersom du får del av intäkterna vid uthyrningen. Att dela sitt ägande ligger dessutom i tiden. Lyx är inte längre att äga allt själv utan att dela med sig när man själv inte har behov av sitt boende.

Konceptet med resortanläggning innebär dessutom att all inredning, både ute och inne ingår i köpet. Kostnaden för drift och underhåll kan dessutom bli väldigt låg tack vare att du som ägare får del av uthyrningsintäkterna från hotelloperatören som hyr ut din enhet när du själv inte är där. Det innebär att du kan tillbringa flera veckor i din egna enhet till ringa kostnad. Dessutom slipper du allt arbete som vanligtvis följer med ett fritidsboende. Bekvämare än så kan det inte bli.

Intresserad av att köpa en lägenhet eller bungalow?


Vi har fått ett antal nya trevliga ägare i år och nu är det endast ett fåtal lägenheter till salu. Först till kvarn...

Inte minst mot bakgrund av att föreningen numera äger marken. Förra årets såldes tolv lägenheter/bungalows. 

Under rubriken "För köpare" kan du ta del av vad olika ägare tycker om sitt ägande på NOVI Resort/Brf. Resort Visby.
Se mer i broschyren till vänster.

Aktuellt från styrelsen

Momsen upphör

Medlemmarna beslutade på årsstämman att upphöra med momsen från 2018-10-01. Därmed ökar förutsättningarna för att Skatteverket ska klassa föreningen som ett äkta bostadsföretag (äkta förening).

Köp av marken

Föreningen har nu köpt marken av region Gotland.

Endast fysiska medlemmar i föreningen

Tills vidare kommer styrelsen inte att godkänna några NYA juridiska medlemmar i föreningen. Detta för att föreningen enligt stadgarna ska vara en äkta bostadsrättsförening.

Tänk på att:

  • Hela hotellet är rökfritt inomhus. 
  • Föreningens medlemmar har ett eget soprum. Nya kärl har tillkommit för att underlätta sopsorteringen. Hur ofta dessa töms framgår av anslaget i soprummet.
  • Ägarbokningar görs till agare@noviresort.se
  • Felanmälan ägare görs till felanmalan@brfresortvisby.se

Hör gärna av dig till info@brfresortvisby.se om du bytt e-post adress så du inte missar värdefull information från föreningen.

Kontakta hotelloperatören för att boka lägenhetssvit eller bungalow på NOVI Resort