Årsstämma 20/5


Detaljer kring Årsstämma, se nedan (aktuellt från Styrelsen).

Fira in säsongen 2021 på lördag den 15 maj mellan kl. 14:00 – 16.00!

Välkomna alla ägare som är på plats på Novi att fira in säsongen tillsammans med Novis personal.

Ny kod till nyckelskåpet
Kontakta Novi eller någon i styrelsen för att få tillgång till denna.

Påminnelser till er ägare:
• Meddela oss alltid när ni kommer till NOVI och när ni åker hem. Om vi inte vet att ni är här så kan vi inte förbereda korrekta brandlistor till räddningstjänsten vilket de kräver av oss.
• Beställ alltid om ni önskar städning vid bokning. Gäller utanför högsäsong som tidigare.
• När ni varit här på besök och beställt ”Ägarstäd”, kom då ihåg att tömning av sopor fortfarande är ert eget ansvar och inget som ingår i städtjänsten.
• Har ni beställt linne så ber vi er vika ihop detta och lägga innanför dörren vid avresa.
• Vi vill också påminna om att det råder strikt parkeringsförbud inne på området kring Bungalows. Att vid behov köra fram till sin enhet för att packa ur eller i bilen är så klart ok, men sedan ska bilen köras upp till parkeringen. Om ni kör in i området ber vi er också att alltid undvika att köra utanför asfalten då gräsytorna så lätt tar skada.

Tack för er hjälp och förståelse!

Resortanläggning med guldkant

Märkligt nog tycks Medelhavets nordligaste strand ligga på promenadavstånd från Visby. Norderstrand är mer lik Rivierans Côte d'Azur än något du förväntar dig finna på våra breddgrader.

Brf Resort Visby är inget vanligt semestermål. I ryggen har du ett av Gotlands finaste naturreservat. Framför dig ligger det blånande havet med obruten horisont.


Konceptet med resortanläggning innebär att all inredning, både ute och inne ingår i köpet. Dessutom slipper du allt arbete som vanligtvis följer med ett fritidsboende. Bekvämare än så kan det inte bli.

Aktuellt från styrelsen (uppdaterat 2021-05-09)

Ägarinformation


Årsmöte 20/5

I år genomför vi årsmöte mha. poströster. Instruktion hur detta ska gå till har skickats ut till samtliga medlemmarna via e-post 5/5. Hör av dig till styrelsen om du inte har mottagit dessa årsmöteshandlingar.

Pga. pågående pandemi blir det i år ingen ’traditionell årsstämma’ där samtliga medlemmar bjuds in att närvara. Dvs. inga medlemmar kommer att kallas till årsmöte. Beslutsunderlaget som behövs samlas istället in via poströsterna.

Styrelsen genomför årsmöte 20/5 kl. 16:30-18 00 enligt fastställd dagordning. Endast representanter från styrelsen deltager på plats i Visby samt digitalt för att summera resultat av poströstningen. Därefter sammanställs resultat och skrivs protokoll som delges samtliga medlemmar. Alla poster kontrollräknas noga av två utsedda rösträknare.

Endast medlemmar har rösträtt, och varje medlem har en röst. Men om två (eller flera) medlemmar samäger en bostadsrätt så har de bara en röst på mötet. Vem som ska rösta (utöva rösträtten) får de själva bestämma. Om en medlem av någon anledning äger flera bostadsrätter har hon/han också bara en röst.
Saknar ni skrivare är det bara att höra av er så skickar vi en blankett per post. Senast 19/5 behöver vi ha din röst för att den ska gälla. Vill du bordlägga en röst så ange det på blanketten i kommentarsfältet så tar vi hänsyn till det när vi räknar rösterna. (Om 10% av ägare väljer att bordlägga en röst så tas den upp till beslut vid senare tillfälle).

Rättelse mailadress till Stefan
Det står fel email adress i utskicket med handlingar till årsstämman. Stefans mailadress ska inte vara något annat än stefan@viklund.net


Övrigt:

Inför säsongen är det bra att se över sin värmepump/AC för er som ännu inte gjort det. Ta gärna kontakt med Sandbäckens Rör.Information från Novis hotellchef Josefin

Från 30/4 så håller hotellet öppet för säsongen inklusive vår ANOVI Restaurang, jag vill
påminna er ägare om att ni har 15% rabatt era ägarkort för 2021 går att hämta i receptionen

Josefin vill gärna be er alla att se över era ägarbokningar både för i vår och i sommar så att de ligger rätt samt att ni har fått en bekräftelse med ett bokningsnummer.

Priserna för städning och linne för ägare kommer att justeras en aning. Nya priser gäller från 1/5-21 och kommuniceras mer i detalj i kommande nyhetsbrev.

Hör gärna av er till Josefin vid frågor eller funderingar på ägare@noviresort.se


Hälsn. Styrelsen

Brandvarnare

Brandlarmen i köken har alltför ofta gett falsklarm. Vi har nu i samråd med brandmyndigheten gjort en omkoppling av larmen så att larmet i köket inte ska lösa ut lika snabbt. Vi hoppas därmed kunna spara pengar både till föreningen, Novi och enskilda medlemmar och även spara på samhällets resurser i form av en snabbt utryckande brandkår. Tänk dock på att alltid ha bra ventilation i köket och fläktar på när du lagar mat så slipper vi onödiga kostnader!

Juridiska medlemmar

Kontakta styrelsen för mer info kring detta. Vi kommer att ha med frågan i 'Vanliga frågor och svar' som är under arbete.

Tänk på att:

Hör gärna av dig till info@brfresortvisby.se om du bytt e-post adress så du inte missar värdefull information från föreningen.